• 1401/10/27 - 10:58

تعيين تكليف خوابگاه دانشجويان ترم 5 به بعد تحصيلات تكميلي،

با سلام و احترام

باعنايت به هماهنگي هاي بعمل آمده با معاونت محترم فرهنگي ودانشجويي در خصوص تعيين تكليف خوابگاه دانشجويان ترم 5 به بعد تحصيلات تكميلي، به استحضار مي رساند به منظور رفاه حال اين عزيزان و تسريع در روند پيگيري امور پژوهشي، امكان اسكان دانشجويان ورودي 1399 به قبل تا بيستم اسفند ماه سال جاري  ميسر گرديد . خواهشمنداست مراتب به اطلاع دانشجويان (ليست پيوست) برسد تا در مهلت اعطاء شده نسبت به انجام امور مربوط به پايان نامه اقدام نمايند. شايان ذكر است باتوجه به محدوديت فضاهاي خوابگاه ها امكان تمديد مجدد مهلت ارائه شده مقدور نمي باشد. خواهشمنداست طوري برنامه ريزي شود تا دانشجويان در موعد مقرر نسبت به انجام امور مربوطه به پايان نامه اقدام نمايند تا امكان خدمت رساني با شرايط مطلوب تر براي ساير دانشجويان نيز فراهم شود.
  • گروه خبری : اخبار و اطلاعیه
عبارت خود را درج و جهت جستجو